Pomôžme rodine nadrotmajstra Petra Krajníka

Nadrotmajster Peter Krajník, príslušník  14. tankového práporu Trebišov,  čakal so svojou manželkou Aničkou ten najkrajší dar. Po dcérke Laure narodenie ďalšieho člena rodiny – malého Tobiaska. Na svet prišiel ako zdravé a donosené dieťa. No bohužiaľ, pri pôrode sa nakazil streptokokom, dostal sepsu, čiže zápal mozgových blán.

Život trojročného chlapčeka komplikujú a obmedzujú vážne diagnózy. Vrátane epilepsie, výraznej atrófiie mozgu, atrófiie zrakového nervu či hypotónie svalstva. Vďaka starostlivým rodičom od útleho veku pravidelne rehabilituje v rôznych súkromných rehabilitačných zariadeniach doma aj v zahraničí. Pokroky sú viditeľné po každom takomto pobyte. Už sa dokáže pretočiť na bruško a pravidelným cvičením sa mu pomaličky spevňuje slabé telíčko a svaly.

Rehabilitácie si vyžadujú zo strany mladej vojenskej rodiny veľa finančných prostriedkov. Keby však išlo len o vyčerpanosť finančnú!  Je ešte horšie. Nepretržité fyzické a psychické vyčerpanie pani Aničky sa podieľali na tom, že sa stala onkologickou pacientkou…

Vážení vojaci ozbrojených síl a zamestnanci rezortu obrany,

kolegovia nadrotmajstra Petra Krajníka zo 14.tankového práporu Trebišov sa na nás obracajú o pomoc pre jeho rodinu prostredníctvom mechanizmu Vojenskej podpornej nadácie. „Chceme poprosiť Vás, ľudí s veľkým srdcom, aby ste Peťovej rodine pomohli prekonať aspoň finančný problém. Ďakujeme Vám za každé jedno euro, ktoré obetujete v podstate pre cudzích ľudí. Veľmi si to ceníme – a aj my v budúcnosti pomôžeme možno niekomu z Vás,“ napísali vo svojom liste trebišovskí tankisti.

Pomôcť môžeme na čísle účtu: SK14 7500 0000 0040 3453 5829

Ďakujeme

nadrotmajster Dávid Koma                                            Ing. Milan Gajdoš, podplukovník v. v.

veliaci poddôstojník 14. tpr Trebišov                              správca Vojenskej podpornej nadácie